daar gaan we weer. alweer.

Jullie weten dat ik vaker van blog verhuis van dan van woonhuis en dat wil wat zeggen. Iets minder dan twee jaar geleden leek het me leuk om mijn eigen domein te hebben. Advertentievrij enzo.

Maar in de praktijk maakt het helemaal niets uit, ik heb toch geen zin in geld verdienen aan mijn blog en die ene advertentie op een gratis blog -waar ik niets aan verdien, maar wel een fijn gratis blog door heb- die negeren jullie gewoon door er omheen te lezen of te blokkeren met een adblocker.

Toch?

In elk geval, over een tijdje is de hosting van dit blog afgelopen en ik zette het stop. De kinderen zijn tegenwoordig op padvinderij en de barnehage en al die onzin, ik moet zuinig zijn 😉

Ik maakte een nieuw blog en typte die vol met bla.

Dat ging nogal makkelijk.

Met als gevolg, dat ik hier niets meer schreef.

Maar daar des te meer.

Dus mijn nieuwe blog is hier.

Wie zin heeft om te volgen is van harte welkom, ik waardeer het zeer 🙂

Ik heb nog nooit zo veel te vertellen gehad 🙂

6 thoughts on “daar gaan we weer. alweer.”

  1. Da’s maar goed om te weten. Misschien kun je mensen ook attenderen om de blog te volgen, dus dat ze een mail krijgen als er een verschijnt. Ik weet dat ze dat bij mij niet altijd weten. En ik heb net even gekeken op je wordpressblog. Welcome back! Mijn bevalt wordpress wel, hoewel ik nog steeds dingen heb die ik niet begrijp of niet kan vinden…..
    Succes en geniet van de herfst, die daar zo mooi is….

  2. Was ik even met vakantie verhuis je weer eens, en ik vroeg me al af of er wat aan de hand was. Normaal klik ik via Zuinigaan naar je door en nu was je niet in de lijst.
    Gelukkig zag ik het bij Vlasje.

  3. Pfff, ik had het kunnen weten, een nieuwe plek…hoe lang volg ik je nu al…LOL
    Ik zat steeds te kijken of je al iets nieuws geschreven had en verwachte half dat er iets aan de hand was bij jullie…gelukkig niet!

Comments are closed.